Bergen en sneeuw


Ben je leidinggevende met eagerness-for-improvement?  Dan is de 6-daagse Flow Tip boordevol inspiratie voor sterk, uitdagend ondernemersschap iets voor jou! Naast een hoop gezonde lucht- & sportplezier in de bergen ga je naar huis met een frisse mind.  

Authenticiteit , challenges en excellente bedrijfsvoering

Deze 6-daagse skireis vormt een bron van inspiratie en een paradijs voor mensen die investeren in persoonlijke ontwikkeling en die de kracht in zichzelf willen hervinden. Deze reis is specifiek gericht op leidinggevenden en medewerkers van kleine- en middelgrote ondernemingen en belooft je een schitterend sport- en ontspanningsavontuur. 

Alles staat in het teken van persoonlijk contact, gedrevenheid en ambiance in de groepsgeest van sterke leiderschap. De trip is opgebouwd rond drie centrale peilers : authenticiteit , challenges en excellente bedrijfsvoering. Je gaat naar huis met een krachtige authentieke eigen energie en strategie om te leven, te ondernemen, te verbinden met je medewerkers. Het is een uitgelezen kans!  

breken met emotionele en mentale blokkades

Deze Flow Trip is een pittige combinatie van coaching- en inspiratiesessies, genieten van de natuur en de sneeuw en lichaamswerk. Concreet werken we samen aan het opruimen van eventuele blokkades die je verhinderen de beste versie van jezelf en je bedrijf te laten zien. Een krachtige visie, bewustzijn, energie en uitdaging om een systemische kijk op jezelf en je bedrijf tot bekomen. Want om doelen te halen volstaat het niet om enkel de praktische hindernissen op te lossen. Vaak zijn het ook mentale en emotionele blokkades die jou verhinderen door te groeien naar het volgende niveau.

De trip is opgebouwd uit inspirerende, interactieve coaching en training, maar natuurlijk is er ook voldoende tijd om de latten om te binden. In de loop van de dagen komen thema’s aan bod zoals: gelijk afgestemde uitdagingen, gezamenlijke cases bekijken, hulpmiddelen creëeren on tot de essentie of de businesscore komen. 

Het reisprogramma

Dagelijks gaan we vanaf 8:45 staan we vol in de energie op de piste. Groepsbegeleidingen volgens eigen niveau en persoonlijke lessen. Vrij ontdekkend gaan skiën is ook steeds een optie.

Om 13 uur komen we samen met een gezonde, lekkere lunch. De lunchtijd is een kans om ervaringen uit te wisselen en de energie reserves aan te vullen met een heerlijke lunch en warme drankjes.

Namiddag skiën we verder alleen of onderling afgesproken met de groep volgens niveau.

Om 17 uur verzamelen we voor een korte après ski, daarna frissen we ons op en maken we ons klaar voor de avondlunch en avond coaching.
Thema’s van de 5 avonden zijn
  • Wat vertrouwen brengt bij jou en je onderneming
  • Authenticiteit bij jezelf
  • Authenticiteit als leider
  • Authentiek verbinden met anderen
  • Authenticiteit ondersteunen bij je medewerkers

De bestemming

In Zuid-West Frankrijk op 45° Noorderbreedte en 6° ten Oosten bevindt zich de skibestemming bij uitstek: Tignes-Val d'Isère ! Het is een formidabel en prachtig skigebied op topniveau, hier werden in 1992 niet voor niks enkele onderdelen van de Olympische spelen gehouden. Ieder type skiër is hier aan het goede adres. Het uitgestrekt gebied beschikt over ruim 300 kilometer aan piste en over moderne liftinstallaties. Van brede, blauwe pistes tot de meest extreme off-piste afdalingen. Wachttijden zijn hier bijna niet aan de orde. Door de aanwezigheid van 2 gletsjers is het gebied zeer sneeuwzeker. Een paradijs voor elk wat wils!

Reisdata

Deze Flow Trip staat gepland van 11 tot 18 januari 2020.

Praktisch

De kosten bedragen € 3.450 (all-in, exclusief persoonlijke skiles).

Deze Flow Trip kan ook op individuele basis, alle coaching sessies zijn dan one-on-one. Eveneens inbegrepen in de prijs zijn een intake van 4 uur, een bedrijfs- en persoonlijke analyse en nabespreking van 4 uur. De kosten bedragen € 6.990. Deze kost is 100% aftrekbaar als opleidingskost.


Reisdata
11 januari – 18 januari 2020

Kostprijs
3.450 euro all-in,
exclusief persoonlijke skiles
Praktisch
Deze Flow Trip kan ook op individuele basis georganiseerd worden. Contacteer ons!
Activiteitsgraad
De schipper is Sealux een Belgisch bedrijf

Contact


Flow trips


De kracht vinden om vol moed en vertrouwen te gaan voor wat jij zelf wil bereiken? Dat leer je bij ons op vakantie, in een ontspannen sfeer, en onder begeleiding van een ervaren coach!