Op ontdekking door het antieke Rome


Op zoek naar je authentieke zelf en je levenskracht in het schitterende Rome.

Op naar bevrijding en positivisme

Deze Flow Trip staat in het teken van bevrijding en positivisme: we streven ernaar om in het leven te (gaan) staan met een verruimde blik, open geest en in een gezond lichaam. Hart coherentie, Quantum-fysica, Mindfulness, Mesmerisme en Regressietoepassingen komen aan bod met als doelstelling om jezelf en anderen beter te leren kennen, aan te voelen en zelfs volledig te doorgronden. 
Afgaande op je intuïtie verwelkomen we je graag in de vele workshops rond bewustwording en self-awareness. Je leert de beginselen van introspectie toepassen om je intrinsieke doelen te ontdekken, je keuzeproces te vereenvoudigen en je inzichten te verrijken. Deze Flow Trip vormt een onvergetelijke ervaring die van onschatbare waarde is!

Ambiance in de authentieke binnenstad

In Rome waar je niet ontkomt aan een vergelijking tussen vroeger en nu, zetten we stappen naar de toekomst. De bruisende en authentieke binnenstad heeft een eeuwenoude decor met een jong kloppend hart. We trekken erop uit met o.a. bezoeken aan het prachtige Colosseum, Forum Romanum en wandelen door Vaticaanstad met de vele historische basilieken. 
Bij lunchtijd is la cucina Italiana van focaccia, pasta vongole, pizza calzone tot quattro stagioni..  een greep uit het vele lekkers. Voedings- en lifestyleadvies voor de positieve werking van de verschillende lichaamsorganen.

Ontdek de kracht van je brein

Al werkend rond emotionele bevrijdingstechnieken zoals eye gazing leer je hoe je diepe emoties kan doorvoelen en ontladen. Workshops rond Mindfulness en andere krachtige meditatietechnieken worden afgewisseld met allerhande stressbestendigheidstoepassingen. Je leert aangename gezonde lichaamsspanning te creëren en stress uit je systeem los te laten. Bij elke bevrijding- en ontladingsoefening ligt de focus op positivisme.

Zowel het actief bewuste brein als het achterliggende, meer onderbewuste netwerk aan neurale verbindingen nemen we onder de loep. Audio- en visuele stimulatie oefeningen zullen je dichterbij je cognitief, affectief en conatief vermogen brengen. Muzikaal, fysisch en energetisch lichaamswerk brengt je telkens volledig in de flow om opgedane kennis in de praktijk om te zetten.

Onze coach reikt je graag verschillende technieken aan gebaseerd op neurolinguïstisch programmeren (NLP). Je zal leren ontkoppelen en nieuwe ware verbindingen te maken om de gewenste doelen te bereiken. Je optimaliseert zo je expectation- en goalsettingskills!

Liefdevol in relaties

Identiteit, betrokkenheid, gezamenlijkheid … Het zijn enkele begrippen die we belangrijk vinden in relatievorming. Hoe je vanuit zelfliefde succesvolle werkrelaties ontwikkelt? Je leert het!

Je (her)ontdekt je innerlijke kind, een speelsheid die diep in ieders bewustzijn geworteld ligt. Hoe belangrijk ieders kinderjaren zijn en op welke manier we volwassen zijn geworden. Hoe kan je de valkuilen van het ouderschap ontdekken? Conditionering van de opvoeders herontdekken en transformeren.

Je ontvangt wegwijs in het Quantum-fysisch geheel, en diens brede waaier aan wetmatigheden.
Zowel van spier- en ontspanningsoefeningen naar thema’s als geld, materialisme en de invloed van media en merken. Duur is niet altijd het beste en heeft niet altijd meer waarden, maar als er emoties aan vasthangen (positieve) dan is het vaak meer waard ook al is het goedkoper. Er is geld nodig dat is een feit, het geeft je vrijheid …

Het reisprogramma van dag tot dag

Dag 1
Ochtendstond heeft goud in de mond, we starten met het eerste thema van verschillende manieren tot introspectie. Je geprikkeld om met zelfonderzoek aan de slag te gaan. Onder het motto van de wet van de aantrekkingskracht die o.a. zegt dat je aantrekt, wat je uitzend begint het avontuur!

Dag 2
We starten onze dag vroeg met een ontspanningsritueel en een gezond rijkelijk ontbijt.
Tijdens de voormiddag staat een workshop op het programma rond emotionele bevrijdingstechnieken die op het hele lichaam, de verschillende organen ontspannend inwerken. We wandelen in de authentieke binnenstad, bezichtigen het Colosseum, hét historisch prachtig amfitheater. Eens onderweg voorziet de begeleiding kennis en toepassingen rond hartcoherentie en NLP. We genieten van een lekkere lunch en in de namiddag komen gaan we aan de slag met NLP: we zullen methoden en technieken uitdiepen en omzetten in de praktijk. En met enkele hands-on toepassingen leren we stapsgewijs hoe de opgedane kennis tot uiting zal komen.

Dag 3
We staan op en genieten van heerlijke vruchten en allerhande lekkers bij het ontbijt.
De voormiddag staat in het teken van het bewustzijn: we gaan dat oefeningsgewijs versterken en streven naar een dieper inzicht in energetische healing en de bijhorende technieken. Aansluitend gaan we picknicken in de natuur bij een prachtig mooi groen park  En in de namiddag bezoeken we Vaticaanstad en werken rond thema’s als mindfulness, muzikale en fysiek lichaamswerk om energie te boosten.

Dag 4
Na ons ontbijt maken we een begeleide wandeling in de prachtige omgeving van de centraal gelegen obelisk en kathedraal. In de vooravond kan je laten inspireren door een presentatie rond liefdevol zijn in werkrelaties: hoe kan je je zelfliefde ontwikkelen in je relaties, met voorbeelden uit het leven gegrepen.

Dag 5
We ontbijten, verkennen de oude stad en diepen het onderwerp Quantum Fysica uit met opdrachten die food for thought geven. Na een heerlijke lunch gaan we dieper in op hoe je levensenergie vanuit je innerlijke zelf, vanuit je eigen bron kan halen en op authenticiteit. Beide thema's worden theoretisch en praktisch uitgediept. We gaan hands-on aan de slag met de nieuwe inzichten en uitdagingen.

Dag 6
Vandaag starten we actief starten met yoga-oefeningen waarna we genieten van een welverdiend gezond ontbijt. Dat sluit naadloos aan bij het thema van de voormiddag: gezonde voeding. We bespreken de impact van voeding op het lichaam en de geest. Ook tips & tricks voor een gezond eetgedrag en allerhande technieken komen aan bod. In de namiddag breiden we dit thema verder uit en nemen we onze levensstijl verder onder de loupe: van self-awareness, bodyscans tot do’ en dont’s. 

Dag 7
Na het ontbijt en een wandeling blikken we terug op de afgelopen dagen: we doen samen een uitgebreide review op de inhoud van het coaching traject.


Reisdata

Deze Flow Trip staat gepland van 10 tot 13 september 2019.

Praktisch

De kosten bedragen € 1.850, inclusief een intake moment voor we afreizen, workshops, accommodatie, alle entreegelde en alle dagen ontbijt, lunch en diner. Het vliegticket is niet inbegrepen in deze prijs.

Contact


Flow trips


De kracht vinden om vol moed en vertrouwen te gaan voor wat jij zelf wil bereiken? Dat leer je bij ons op vakantie, in een ontspannen sfeer, en onder begeleiding van een ervaren coach!