Zonnig en veelzijdig


Het zonnige en veelzijdige Ibiza vormt de uitvalsbasis voor deze Flow Trip.

Ibiza, een verrassend veelzijdig eiland

Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse zee dat je wellicht kent als een populaire vakantiebestemming met een bruisend nachtleven. Dit Mediterraans eiland heeft ook zeer veel te bieden voor wie tot rust wil komen. Witte zandstranden en helderblauw water of liever grotten met stalagmieten en ondergrondse meren? Ibiza zal je zeker kunnen verleiden met haar indrukwekkende bezienswaardigheden en heerlijk klimaat!

Lichaam en geest in balans

Tijdens dit vierdaags programma laten wij je graag kennis maken met diverse meditatie- en relaxatie technieken die je kunnen helpen bij de omgang met stress. 
Maar we hebben ook oog voor voldoende beweging en gezonde voeding. We verkennen delen van het eiland te voet en maken plaats voor yoga. We koken zelf onze maaltijden, en laten ons daarbij inspireren door de lokale keuken.

Dag 1

Op de eerste dag komen we 's middags samen op onze locatie en beginnen we de ontspanningsreis met een gezonde lunch en een introductie
In de namiddag gaan we Ibiza op een Neuro associatieve manier verkennen. Na onze terugkomst genieten we samen van een gezond avondmaal en sluiten we de dag af met een inleiding tot de groepscoaching en meditatie.  

Dag 2

De tweede dag starten we meteen met een actieve meditatie. Bij deze vorm van meditatie komen veel bewegingen, geluiden en soorten dans van pas die ons kunnen helpen bij het loslaten van opgekropte frustratie, stress of gevoelens. Met deze meditatie proberen we dus een diepe vorm van ontspanning te bereiken om de toon aan te geven voor deze vierdaagse. Na de vernieuwende start van deze dag kunnen we genieten van een ontbijt. 

In de voormiddag maken we eerst kennis met 'Emotional Freedom Techniques' of EFT oefeningen. Deze techniek kan vergeleken worden met acupunctuur en zoals de naam doet blijken, zijn dit technieken die de intensiteit van emoties en stress verminderen. Vervolgens genieten we van een Ayurvedische lichaamsmassage. Deze traditionele Indische massagetechniek focust op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest met behulp van warme oliën.

Na een gezonde lunch zijn we klaar voor een actieve namiddag en volgen we de adembenemende wandelroute Es Vedra. Tijdens deze wandeling trekken we naar het uiterste zuidwesten van Ibiza, waar we een waanzinnig zicht krijgen op de rotseilanden Es Vedrá en Es Vedranell. De legende zegt dat deze twee rotseilanden de overblijfselen zijn van het verzonken mythische eiland Atlantisch. De uitkijktoren, Es Sivanar, biedt bovendien een prachtig zicht over de eilanden tijdens zonsondergang. 

We sluiten we deze magische dag af met een gezond diner, NLP coaching en innerlijke kind meditatie.

Met NLP Coaching - afkorting voor Neurolinguistisch programmeren - kunnen we ons bewust worden van de innerlijke processen die bij onszelf een rol spelen. Met dit type coaching gaan we op een ontdekkingstocht naar onszelf en kunnen we onze denkpistes onder handen nemen. 

Bij innerlijke kind meditatie proberen we een verbinding te maken met ons 'innerlijke kind'. Deze meditatie zal ons leren om de dingen los te laten, waardoor we meer vrijheid creëren voor onszelf en we gelukkiger door het leven zullen gaan.

Dag 3

De voorlaatste dag van het programma beginnen we met eye gazing bronkracht meditatie. De mens verlangt ernaar om zich verbonden te voelen met andere mensen. Deze verbondenheid staat symbool voor de verbondenheid die we hebben met onszelf en ons innerlijk comfort. Bij deze meditatie gebruiken we een eenvoudige, maar niet te onderschatten vorm van verbondenheid: oogcontact.

Na het ontbijt verdiepen we ons in de wereld van kleurentherapie en lichaamswerk. Tijdens de kleurentherapie zullen we leren hoe kleuren een verstoorde energiebalans kunnen herstellen en klachten kunnen verhelpen. Bij lichaamswerk proberen we tot slot de persoonlijke groei te stimuleren aan de hand van lichaamsgerichte technieken. 

In de namiddag trekken we naar de 'secret beaches' of verborgen stranden van Ibiza om er volledig tot rust te komen met een yoga-sessie. 

We sluiten de laatste avond van het programma af met een maaltijd, een vrije gespreksavond en een laatste coaching.

Dag 4

Op deze dag kunnen we huiswaarts keren met een vroege vlucht. Wil je nog wat langer genieten van het prachtige eiland, dan kan je uiteraard langer blijven.

Praktisch

Deze Flow Trip staat gepland van 16 tot 20 september 2019.

Kostprijs

De kosten bedragen € 1.699.

Bijkomende informatie over de Flow Trips in Ibiza


Infomoment: er wordt een informatie moment voor deze FlowTrip
georganiseerd. De datum hiervoor wordt later bekend gemaakt. 
Maar laat het ons alvast weten als je geïnteresseerd bent!

Contact


Flow trips


De kracht vinden om vol moed en vertrouwen te gaan voor wat jij zelf wil bereiken? Dat leer je bij ons op vakantie, in een ontspannen sfeer, en onder begeleiding van een ervaren coach!