Met de wind in de rug varen op de Egeïsche zee


De verscheidenheid van de Egeïsche zee is de uitvalsbasis voor deze Flow Trip, waarbij herbronnen en bewustwording centraal staan

Met de wind in de rug varen op de Egeïsche zee

We steken van wal en varen 5 dagen met de wind in onze rug op de Egeïsche zee. Op geregelde tijdstippen leggen we anker in prachtige, nog te ontdekken baaien waar je aan wal rustig kan genieten van pittoreske dorpjes en indrukwekkende natuurfenomenen. Of kies je liever voor avontuurlijke watersporten? We ontdekken samen fantastische restaurants en genieten van de hemelse Griekse keuken.
Natuurlijk nemen we ook uitgebreid de tijd voor meditatie, yoga en ontspannende massages, maar ook zelf- en ondernemingsgericht coachen staat op het programma. We definiëren en concretiseren onze doelstellingen en leren om hiernaartoe te werken met behulp van verschillende coaching technieken.

Herbronnen en bewustwording

Het volledig herbronnen en toch heel bewust naar jezelf gaan kijken als persoon en wat je doet voor jezelf en in je onderneming kan betekenen, staan centraal. Onze schipper en de gastvrouw staan jou ten dienste met lekkere lichte gezonde voeding uit lokale wijn- en olijfoomboomgaarden. 
Ons gemotiveerd team biedt handige tools aan om te werken aan eigen noden en die van je onderneming. Het zal voelen als thuiskomen bij jezelf en in het bedrijfsleven, je zal een enorme boost ervaren!

Corfu, groenblauwe eilandparel

Het Ionische eiland Corfu vormt het vertrekpunt voor onze ontdekkingstocht naar een dieper bewustzijn. Te midden van de Egeïsche zee zijn er talrijke natuurelementen te bewonderen: van ontluikende kleurrijke bloemenweides, prachtige duinen tot uitgestrekte witte stranden. Ermones, ook wel het strand van Odysseus genoemd is één uit vele plekken waar we voor anker gaan. De groenblauwe eilandparel vormt dé ideale setting om tot nieuwe inzichten te komen en je kijk te verruimen.  

Engerieboost

Bij het aanmeren op verschillende pittoreske eilandjes gaan we in de diepte met de coaching. 
Je mag je verwachten aan coaching op maat die deels individueel en deels in de kleine groep van 3 ondernemers gegeven wordt. Onze therapeute zal klaarstaan om je op energetisch-fysisch vlak grondig te behandelen. Zowel fysiek, als emotioneel-psychisch zal je aangesterkt worden door je volledig onder handen te laten nemen en in overgave te gaan. Je zal bruisen van energie na deze mid-week!

Idyllisch en uniek

De idyllische en unieke setting zorgt voor de ideale omgeving om te werken aan je lichaam, mindset en het verhogen van het zelf-bewustzijn. Stapsgewijs klimmen we een niveau hoger om diep contact met jezelf en je omgeving te ervaren. Je body en mind zullen verrijkt worden met allerhande methoden en technieken. Je staat sterker dan ooit in je eigen schoenen en je kijk op bedrijfsvoering is verruimd.  

Reisdata

Deze flow Trip staat gepland in mei en september 2020. De reisdata zullen later bekend gemaakt worden.

Praktisch

De kosten bedragen € 5.950.
Reisdata
Mei en september 2020. 
De reisdata worden later 
bekend gemaakt. 
Kostprijs
 5.950 euro

Praktisch
Je hebt geen specifiek voorkennis nodig voor deze Flow Trip.
Activiteitsgraad
De schipper is Sealux een Belgisch bedrijf

Contact


Flow trips


De kracht vinden om vol moed en vertrouwen te gaan voor wat jij zelf wil bereiken? Dat leer je bij ons op vakantie, in een ontspannen sfeer, en onder begeleiding van een ervaren coach!