Ontdek het magische Avalon


Het mytische Glastonbury, in het Engelse Somerset vormt het decor van deze energetische Flow Trip

Avalon, het mytische eiland

Avalon is een prachtige bijzondere plek in het van legendes doortrokken landschap in Somerset. Talloze mythische achtergronden en verhalen doen erover de ronde. Het zou het laatst overgebleven rijk zijn waar priesteressen, genezeressen en zieners leefden. En volgens de legende was Glastonbury de plek waar men door de nevelen overstak naar het eiland Avalon. In de abdij ruïnes van Glastonbury Abbey zouden in de elfde eeuw de botten van Koning Arthur zijn opgegraven.

Voel de energie

Deze 4 daagse Flow Trip  zal in teken staan van verbinding met je innerlijke zelf en zal je veel inzichten doen verkrijgen op een dieper niveau. Er staan workshops, meditaties en oefeningen op het programma. Maar er is ook voldoende tijd om Glastonbury zelf te ontdekken met zijn leuke winkelstraat waar je je in een Harry potter film waant. En we zullen ook verschillende interessante en energetische plekken in de omgeving bezoeken.

Glanstonbury, het Hart-chakra van Europa

Glastonbury is de new age hoofdstad van Europa, en wordt ook wel het Hart-chakra van Europa genoemd omdat hier de mannelijke energie (de tor) en je vrouwelijke energie (Chalice well) samenkomen en je hart openen.

Het staat gekend voor de verschillende energetische krachtplekken, zoals de Tor met zijn st-Michaels toren. Het zijn de overblijfselen van een kerk die ooit aan aartsengel Michael gewijd was. Hier kan je de energie erg goed voelen.

Volgens de legende zou Jezus hier zelfs een periode hebben vertoefd. 

In Chalice well stroomt rood gekleurd helend water rijk aan het ijzer, uit de heilige bron. Je wordt betoverd door de schoonheid van de magische tuinen die hier zijn en je kan de zachte energie die hier stroomt voelen. 

Ook de ruïnes van de Glastonbury Abbey liggen hier in de buurt. Het is de oudste, grootste en meest welvarende abdij ooit gebouwd waar het vermeende graf van king Arthur en Guinnevere geborgen ligt. De rust die deze plek uitstraalt is weldadig voor lichaam en geest, de weidsheid en de prachtige vijver in combinatie met de ruïnes zijn een lust voor het oog.

Tot slot mag ook de st Margarets chapel niet ontbreken op deze reis. Een kleine kapel gewijd aan Maria verscholen tussen de huizen. Met een zeer verfijnde energie.

Ervaar en voel zelf wat al deze krachtige plekken bij jou teweeg brengen. Gun jezelf deze waardevolle reis en laat je onderdompelen in wijsheid en magie.

Reisdata

Deze Flow Trip staat gepland van 16 tot 19 augustus 2019.

Praktisch

De kosten bedragen € 575, inclusief workshops, accommodatie, alle entreegelden, transfer vliegveld-Glastonbury, ontbijt, lunch en 1x diner. Het vliegticket is niet inbegrepen in deze prijs.
Reisdata
16 - 19 augustus 2019
-

Kostprijs
575 euro
Inclusief workshops, inkomgelden en half pension.
Exclusief vlucht 
Praktisch
Voor het vertrek is er een coaching sessie inbegrepen om af te stemmen voor de aanvang van de reis.
Activiteitsgraad
Deze Flow Trip is voor iedereen toegankelijk

Contact


Flow trips


De kracht vinden om vol moed en vertrouwen te gaan voor wat jij zelf wil bereiken? Dat leer je bij ons op vakantie, in een ontspannen sfeer, en onder begeleiding van een ervaren coach!